Onze Diensten

Secur-U heeft veel ervaring in beveiliging en biedt op basis van die ervaring, kennis en kunde de volgende diensten aan:

  1. Horeca beveiliging; Het beveiligen van een horecagelegenheid is een noodzakelijk kwaad en een zorg voor de eigenaar. Die zorg neemt Secur-U over van deze eigenaar, zodat deze zich kan richten op de core-business van de gelegenheid. Secur-U levert ervaren en gepassioneerde beveiligers die met een hoog kwaliteitsgehalte erop toezien dat de gehele periode van toezicht vlekkeloos verloopt.
  2. Evenementen beveiliging; Niet alledaagse evenementen vergen van een organisator dat de gasten zich veilig voelen en dat ook daadwerkelijk zijn. Door het inhuren van Secur-U levert u als organisator die veiligheid aan uw gasten en zorgen de beveiligers met een proactieve houding dat eventuele incidenten worden voorkomen.
  3. Exclusieve evenementen; Secur-U levert ook voor exclusieve evenementen de beveiliging. Met het verzorgde voorkomen van de beveiligers van Secur-U passen zij in het beeld van een exclusief evenement, waardoor zij opgaan in het evenement en vanuit die positie uw gasten veilig kunnen houden. Door de ruime ervaring in het beveiligen van evenementen kan ook voor úw evenement een pasklare dienst worden geleverd.

Benieuwd of we ook voor u iets kunnen betekenen?